Treesje van Saase

Management Assistent

 

Hoewel mijn werk veelal binnen plaatsvindt, ben ik in mijn vrije tijd veel buiten in de weer. Paardrijden, wandelen met de hond, zeilen en varen, stuk voor stuk bezigheden waarvan ik energie krijg. Energie die ik met liefde besteed aan mijn werkzaamheden bij Stouten & Wijnen.

Per toeval ben ik in de accountantsbranche gerold, maar met veel plezier ben ik blijven hangen. In de basis heb ik een MHBO Administratief Juridische Dienstverlening, maar in 2011 kwam er een plekje voor me vrij bij Stouten & Wijnen. Met plezier, maar met een kritische kijk op zaken, ondersteun ik het management in alle mogelijke, lopende zaken. Het is mijn ambitie om de ontwikkelingen met betrekking tot de automatisering zo optimaal mogelijk te kunnen inzetten voor onze klanten en medewerkers. Elke dag is anders en ik heb fijne collega’s, dat maakt dat ik ’s ochtends met frisse zin het kantoor binnen stap.

t.vansaase@stoutenenwijnen.nl