Sjaak de Mooij

Belastingadviseur

 

Vanaf een jonge leeftijd ben ik betrokken geweest bij het invullen van belastingaangiften. Het heeft me daarna nooit meer losgelaten. Doordat het vakgebied dagelijks nieuws oplevert en zich steeds blijft ontwikkelen, blijf ik geboeid. Ik heb diverse HBO en post HBO opleidingen afgerond, de laatste was die van Master aan de Federatie Belasting Academie. Sinds 2002 verleen ik mijn diensten vanuit Stouten & Wijnen en heb ik mezelf ontwikkeld tot een betrokken adviseur die enthousiast de hoogst mogelijke kwaliteit aan diensten wil verlenen.

De meerwaarde van Stouten & Wijnen zul je, naast hoogwaardige diensten voor de juiste prijs, vinden in betrokken, kritisch-nieuwsgierige, geïnteresseerde, enthousiaste en plezierige adviseurs. Daar ben ik er één van!

s.demooij@stoutenenwijnen.nl