Wij zijn hét accountantskantoor

  • Al 26 jaar ervaring
  • +400 bedrijven geholpen
  • Wij werken met alle boekhoudpaketten

Lees meer

Even voorstellen

Ontmoet de mensen achter Stouten & Wijnen

Over ons - voorstellen Co Over ons - voorstellen Co

Co Stouten AA

Vennoot, accountant

Co Stouten AA

Vennoot, accountant

Puur toeval was het, dat ik in het accountant vak belandde. Ik wist niet wat te doen na het afronden van mijn VWO en werd uitgenodigd op een accountantskantoor te gaan werken. Na bijna 20 jaar actief te zijn geweest voor een werkgever, was ik één van de drijvende krachten achter de oprichting van Stouten & Partners in 1997 (later Stouten & Wijnen). Sinds die tijd is het mijn droom om Stouten & Wijnen te laten groeien en bloeien met een geolied team als basis. Elke dag zet ik me hiervoor in. Geen moeilijke opdracht gezien ik me omring met leuke medewerkers en dagelijks inspirerende klanten ontmoet.

Over Stouten & Wijnen als accountantskantoor kan ik kort en krachtig zijn: we zijn gewoon de beste en wanneer mensen bij ons aankloppen, zullen ze dat zelf ervaren!

Over ons - voorstellen Patricia Over ons - voorstellen Patricia

Patricia Spithoven RA

Vennoot, accountant

Patricia Spithoven RA

Vennoot, accountant

Stouten & Wijnen is mijn leven. Althans, een groot deel. Naast twee lieve meiden en een man, een boerderij waar altijd wel wat te doen is en een uurtje verplicht sporten, heb ik samen met Co Stouten deze prachtige onderneming. In 2008 ben ik bij Stouten & Wijnen komen werken en ik vind accountant een geweldig beroep. Dit is nu zelfs nog leuker geworden omdat ik zelf ondernemer ben geworden sinds ik vennoot ben. Dagelijks heb ik contact met mede-ondernemers en praat ik met hen over hun bedrijf. Werkdagen zijn nooit saai, elke dag brengt wel een goed gesprek of inzicht met zich mee. Het is mijn doel om een betrokken en enthousiaste partner te zijn die bedrijven verder helpt. Daar beleef ik echt plezier aan!

Bij Stouten & Wijnen streven we er naar om het beste voor de klant te doen, op onze unieke manier. De missie die wij vorig jaar hebben opgesteld past ons dan ook als een sluitende jas.

Over ons - voorstellen Arno Over ons - voorstellen Arno

Arno Tukker

Assistent Accountant

Arno Tukker

Assistent Accountant

Ik ben sinds 2002 werkzaam in het accountantsvak nadat ik eerst de opleiding SPD (Staats Praktijk Diploma) Bedrijfsadministratie heb afgerond. Het was voor mij een al vroeg besliste keuze om in de wereld van de cijfers te belanden. Ik heb altijd al een grote wiskundige interesse gehad en ga onder het motto ‘become the best, be the best, stay the best’ geen uitdaging uit de weg.

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam bij Stouten & Wijnen. Hier werk ik met plezier en vol enthousiasme. Samen met mijn collega’s neem ik, met een onbegrensde drive, klanten de zorg om de getallen uit handen.

Muziek boeit mij. Zelf speel ik elektrische gitaar en daar gaan heel wat vrije uurtjes in zitten. Op sportief vlak kun je me regelmatig vinden op de squashbaan.

Over ons - voorstellen Ingrid Over ons - voorstellen Ingrid

Ingrid de Goei

Administratief medewerker

Ingrid de Goei

Administratief medewerker

Stille en grijze muizen die accountants! Echt niet… Stouten & Wijnen is professioneel gezien gewoon de beste, maar we zijn ook prof in gezelligheid! Na het afronden van de opleiding verkoop MKB en een baan bij Etos, ben ik in 2001 bij Stouten & Wijnen aangeschoven op het secretariaat. Een plek binnen het bedrijf die op mijn lijf geschreven is. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, vind het een uitdaging om de meest uiteenlopende zaken tot in de puntjes te regelen en ben graag het eerste aanspreekpunt als een klant belt. Met veel plezier en enthousiasme ga ik elke dag aan de slag!

Over ons - voorstellen Jelle Over ons - voorstellen Jelle

Jelle Heikoop AA

Relatiebeheerder

Jelle Heikoop AA

Relatiebeheerder

Ik zie het als een sport (daar houd ik ook van!) om met cijfers en automatisering bezig te zijn. Met een afgeronde studie HBO Bedrijfseconomie is dat geen verrassing. Betrokken en met verantwoordelijkheidsgevoel ga ik geen uitdaging uit de weg met als ambitie door te groeien naar accountant. Ik ben ervan overtuigd dat ik in deze uitdaging de combinatie cijfers en automatisering zeker nog terug ga zien. De leuke collega’s en diversiteit in werkzaamheden motiveren dag in dag uit alleen maar meer om mijn doelen te halen. Ik kan niet wachten!

Over ons - voorstellen Brigitte Over ons - voorstellen Brigitte

Brigitte de Wit-Beijer

Assistent Accountant

Brigitte de Wit-Beijer

Assistent Accountant

De wereld achter de cijfers leren kennen. Dat was wat me deed besluiten de opleiding SPD Bedrijfsadministratie te volgen. Nadat ik deze had afgerond ben ik in 2001 bij Stouten & Wijnen aan de slag gegaan. Na ruim 15 jaar en een berg ervaring rijker ga ik nog steeds elke dag gemotiveerd aan de slag. Ik kijk op veel plekken mee in de keuken van de klant en dat blijft boeien. De afwisseling in bedrijfsculturen, de samenwerking met de klant en het volbrengen van een opdracht met een goed resultaat maakt mijn werk altijd uitdagend. Betrokken, verantwoordelijk en enthousiast draag ik samen met mijn collega’s praktische oplossingen aan.

Over ons - voorstellen Sjaak Over ons - voorstellen Sjaak

Sjaak de Mooij

Belastingadviseur

Sjaak de Mooij

Belastingadviseur

Vanaf een jonge leeftijd ben ik betrokken geweest bij het invullen van belastingaangiften. Het heeft me daarna nooit meer losgelaten. Doordat het vakgebied dagelijks nieuws oplevert en zich steeds blijft ontwikkelen, blijf ik geboeid. Ik heb diverse HBO en post HBO opleidingen afgerond, de laatste was die van Master aan de Federatie Belasting Academie. Sinds 2002 verleen ik mijn diensten vanuit Stouten & Wijnen en heb ik mezelf ontwikkeld tot een betrokken adviseur die enthousiast de hoogst mogelijke kwaliteit aan diensten wil verlenen.

De meerwaarde van Stouten & Wijnen zul je, naast hoogwaardige diensten voor de juiste prijs, vinden in betrokken, kritisch-nieuwsgierige, geïnteresseerde, enthousiaste en plezierige adviseurs. Daar ben ik er één van!

Over ons - voorstellen Marco Over ons - voorstellen Marco

Marco Bos

Assistent Accountant

Marco Bos

Assistent Accountant

Na in 1993 kort in de accountantsbranche te hebben gewerkt, ben ik in 2007 opnieuw in de wereld van de cijfers terecht gekomen en op het Stouten & Wijnen nest geland. Onder het motto ‘Wie wil er niet bij de beste werken’ rijd ik dagelijks naar de Plantijnweg om met een betrokken houding op vertrouwelijke basis voor onze klanten aan de slag te gaan. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de richting, het doel en de visie van een klant en wil daarin zo goed mogelijk ondersteunen.

Momenteel ben ik bezig met de studie HBO Accountancy met als doel AA te worden. Een inspirerende aanvulling op mijn eerder afgeronde studie HEAO Bedrijfseconomie. Naast het werk en het studeren, ben ik te vinden op de tennisbaan of op de motor.

Over ons - voorstellen Raymond Over ons - voorstellen Raymond

Raymond Stouten

Relatiebeheerder

Raymond Stouten

Relatiebeheerder

Full-time aan de slag als accountant, dat is mijn ambitie! Ik heb inmiddels mijn opleiding Financial Services Management afgerond en werk sinds 2018 bij Stouten & Wijnen, maar ik ben nog lang niet uitgeleerd! Het bezig zijn met cijfers heeft altijd al mijn interesse gehad. De financiële kant van bedrijven in combinatie met het adviserende aspect blijft mij boeien, elke dag weer. Ik ben nieuwsgierig aangelegd en vind het leuk om dingen uit te zoeken voor en over een klant. Bij Stouten & Wijnen staan we naast de klant en geniet ik van het samenwerken in een fijn team terwijl ik doelgericht, met doorzettingsvermogen en interesse voor de actualiteit mijn taken uitvoer. In mijn vrije tijd is wielrennen een grote hobby en loop ik graag hard. Ik kan ook erg genieten van gezelligheid met familie en vrienden.

Over ons - voorstellen Arjan Over ons - voorstellen Arjan

Arjan Staal

Relatiebeheerder

Arjan Staal

Relatiebeheerder

Ik haal mijn voldoening vooral uit het helpen van ondernemers om hun ambities te realiseren en (bedrijfs)prestaties te verbeteren. Het tot een goed einde brengen van vraagstukken waar de oplossing niet zo vanzelfsprekend van is, dat motiveert mij elke keer het beste uit een werkdag te halen. Betrokken, samenwerken, verbinden, ondernemerschap en kwaliteitsgericht zijn hierbij belangrijke pijlers die mijn manier van werken onderstrepen. Mijn kennis is ruim door het volgen van de opleiding HEAO Commerciële Economie en legio bancaire-, bedrijfskundige- en managementopleidingen. Sinds 4 jaar ben ik werkzaam bij Stouten & Wijnen. Wat ik zo mooi vind aan ons kantoor en onze medewerkers is dat we oprecht persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten en we expertise binnen meerdere disciplines in huis hebben waardoor we in de volle breedte deskundig kunnen adviseren met korte lijnen en een flexibele houding.

Over ons - voorstellen Lyan Over ons - voorstellen Lyan

Lyan van Breda

Controleleider

Lyan van Breda

Controleleider

Sinds 1 oktober 2017 ben ik werkzaam bij Stouten & Wijnen én in de accountantsbranche. Bij mijn vorige werkgever was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daar is mijn interesse gewekt om een spil te zijn tussen bedrijven (directie) en een goede administratie. Op dit moment volg ik de Bachelor Bedrijfskunde aan de Open Universiteit en wil ik me bij Stouten & Wijnen verder ontwikkelen.

Elke dag ben ik gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Scherpte, focus en betrokkenheid bij alle projecten zijn dan mijn drijfveren. Wat dat betreft pas ik perfect bij Stouten & Wijnen! Echt leuk om totaaloplossingen te bieden voor de complexe uitdagingen waar klanten voor staan. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij en blijf hierbij de grenzen opzoeken. Net als in mijn vrije tijd trouwens, letterlijk tijdens het reizen, maar ook tijdens het motorrijden en squashen.

Over ons - voorstellen John Over ons - voorstellen John

John Swanink

Assistent Accountant

John Swanink

Assistent Accountant

Voetbal en wandelen, dat is waar in mijn tijd buiten het werk mijn interesses naar uitgaan. Op kantoor verkies ik koffie boven thee, ben ik nauwkeurig, klantvriendelijk en werk ik graag zelfstandig terwijl ik net zo goed een teamspeler kan zijn. Het mixen van beide maakt het werk juist nog leuker! Ik heb altijd interesse gehad in boekhouding en werk sinds 1989 in de accountantsbranche waarvan sinds 2019 bij Stouten & Wijnen na de overname van Accountantskantoor J. Knol B.V. Na het afronden van diverse opleidingen zorg ik er nu elk jaar voor dat ik bijgeschoold blijf door het volgen van verschillende SRA-cursussen.

Over ons - voorstellen Maarten Over ons - voorstellen Maarten

Maarten Klaare

Assistent Accountant

Maarten Klaare

Assistent Accountant

Een koud glas water verkies ik boven thee of koffie en in mijn vrije tijd voetbal ik graag. Hoewel ik dus prima functioneer in een team, vind ik het ook belangrijk om zelfstandig te zijn. Wanneer ik plezier heb in wat ik doe, kan ik 110% geven. Ik droom altijd van het hoogst haalbare. Daar werk ik ook hard voor. Daarnaast vind ik het fijn om verantwoordelijk te zijn voor eigen werk. Als ergens druk op staat word ik extra getriggerd. Kritisch ben ik ook. Je kunt beter ergens goed over nadenken of beoordelen dan iets snel afraffelen.

Ik ben sinds september 2020 werkzaam bij Stouten & Wijnen Accountants nadat ik mijn studie HBO Commerciële Economie succesvol heb afgerond. Wij zeggen bij Stouten & Wijnen heel duidelijk dat we de beste zijn in ondernemersadviezen. Ik houd van deze instelling! Je moet het echter niet alleen roepen, maar ook uitvoeren. En dat doen we, door betrokkenheid en enthousiasme, samen met de klant.

Over ons - voorstellen Sven Over ons - voorstellen Sven

Sven Quint

Assistent Accountant

Sven Quint

Assistent Accountant

Ik vond het op de middelbare school leuk om met cijfers te werken bij vakken zoals economie en wiskunde, waardoor ik in deze sector ben verder gegaan. Momenteel volg ik een duaal studie Accountancy op de HAN in Arnhem. Ik wil mijn kennis zo veel mogelijk uitbreiden, dus ik ben altijd in voor nieuwe werkzaamheden. Ik hoop dat ik mijn opleiding in 4 jaar afrond en dat ik mijzelf daarna een volwaardige Assistent Accountant kan noemen.

Sinds 1 september ben ik werkzaam bij Stouten en Wijnen. Ik vind de werkzaamheden erg leuk en ik heb een goede band met mijn collega’s, waardoor ik altijd gemotiveerd de deur uit ga.
Ik ben een teamspeler en vind een praatje op zijn tijd gezellig. Door grenzen te verleggen, stel ik mij open om steeds weer nieuwe dingen te leren en te ontwikkelen.

Silvinyo van Buuren

Junior Assistent Accountant

Silvinyo van Buuren

Junior Assistent Accountant

Mijn eerste ervaring in de accountantsbranche startte op 18 juli 2022 bij Stouten en Wijnen. Ik ben hier werkzaam als Assistent Accountant en ik volg daarnaast de accountancy opleiding aan de Hogeschool Utrecht.

Wanneer ik ergens aan begin, wil ik daar graag de beste in zijn. Blijven ontwikkelen als professional en als persoon vind ik daarom belangrijk. Ik verleg graag mijn grenzen door het proberen van nieuwe tactieken, aanpakken en methodes.

Mijn motivatie haal ik uit het helpen van de klant door, zowel het opstellen van financiële overzichten als het adviseren. Daarnaast helpt de sfeer binnen het kantoor ook erg mee; als je ergens tegenaan loopt, zijn de collega’s bereid om je te helpen. Ik vind het fijn om in een team te werken, wellicht komt dit omdat ik altijd in een team heb gespeeld met voetbal.

Milan van Lelieveld

Junior Assistent Accountant

Milan van Lelieveld

Junior Assistent Accountant

Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn studie Bedrijfskunde en ik werk sinds juli 2022 bij Stouten en Wijnen als Junior Assistent Accountant.

Tijdens de middelbare school heb ik kennis opgedaan in dit vakgebied en ik heb mij rekenvaardig sterk ontwikkeld. Mijn ambitie op dit moment is mijn professionaliteit verder ontwikkelen naar een hoger niveau.

Elke dag ga ik gemotiveerd aan de slag, omdat ik elke dag wil streven naar het meest haalbare mogelijk. Ik hou niet van gezag of volgzaamheid, maar ik werk liever in een coherent samenwerkende sfeer.

Naast het product dat geleverd wordt aan de klant, zie en ervaar ik dat het contact met de klant en de service die Stouten en Wijnen biedt, enorm persoonlijk is.

Dyaro Coenhein

Junior Assistent Accountant

Dyaro Coenhein

Junior Assistent Accountant

Van kinds af aan vond ik het al leuk om met cijfers te werken. Maar wat mensen vergeten is dat met dit beroep ook een stukje zoek- en speurwerk nodig is. Dat is juist wat het leuk maakt en niet alles voor de hand liggend is.

Ik volg op dit moment de opleiding Finance Associate Degree en ik ben daarnaast als stagiaire werkzaam bij Stouten en Wijnen vanaf eind januari 2023. Als ik in 2024 mijn diploma mag behalen, wil ik onderzoeken waar de mogelijkheden liggen.

Stouten en Wijnen biedt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. Ik vind het fijn dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen werk dat ik moet opleveren. Hierdoor ga ik elke dag gemotiveerd naar het werk.

Ina Willekes-van Maren

Assistent-Accountant a.i

Ina Willekes-van Maren

Assistent-Accountant a.i

Sinds kort ben ik werkzaam in de accountantsbranche. Hiervoor heb ik als zelfstandig ondernemer gewerkt en was ik onder andere verantwoordelijk voor de cijfers.

Ik heb de cijfers altijd het hart van het bedrijf gevonden en ik vind fijn om nu andere bedrijven hierin te ondersteunen.

In januari 2023 ben ik gestart bij Stouten en Wijnen. Met inzicht in je bedrijf kun je je bedrijf beter sturen. Stouten en Wijnen heeft de tools om jezelf dit inzicht te geven. Doordat het contact persoonlijk en laagdrempelig is, krijg je advies en begeleiding op maat.

Aarti Narain RA

Accountant Controlepraktijk a.i

Aarti Narain RA

Accountant Controlepraktijk a.i

Tijdens mijn studie kwam ik per ongeluk in de accountancy terecht, maar ik vond het zo leuk dat ik ben blijven hangen. Ik heb eerst doctoraal bedrijfseconomie gestudeerd, vervolgens een master accountancy, daarna een postmaster en uiteindelijk de praktijkopleiding RA.

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de accountantsbranche en sinds september 2021 werk ik twee dagen per week voor Stouten en Wijnen. De meerwaarde om voor Stouten en Wijnen te kiezen, zit in de combinatie van de voordelen van een compact kantoor (hechte sfeer, korte lijnen en bereikbaar en beschikbaar), maar tegelijkertijd ook de vakkennis, het netwerk en de drive die je bij een groter kantoor zou verwachten.

Ik vind het mooi om controles uit te voeren, maar ook om klanten te adviseren en vooruit te helpen. Op alle vlakken wil ik graag altijd het uiterste uit mezelf halen, zo ook op mijn werk. Waar dat toe gaat leiden, weet ik niet, maar ik weet wel dat ik altijd de lat iets hoger leg!
Van nature ben ik nieuwsgierig van aard, waardoor ik altijd op zoek ga naar nieuwe ervaringen of invalshoeken. Als echte accountant ben ik natuurlijk kritisch, naar anderen maar ook naar mezelf. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om plezier te hebben, zeker ook in je werk!
De energie die ik ervan krijg om elke dag weer met ondernemers te praten en om hen verder te helpen, zorgt ervoor dat ik dagelijks weer gemotiveerd aan de slag ga!

Adrianne van Duuren

Adrianne van Duuren

Mohamad Ashour

Mohamad Ashour

Hoe gaan wij te werk

Kennismaking

Een persoonlijke relatie opbouwen begint bij een eerste kennismaking.

Branchescan

Door benchmarking weet u wat uw sterke en verbeterpunten zijn.

Inventarisatie vraagstukken

Door een aantal keer per jaar bij u op locatie te werken weten wij wat er speelt en kunnen wij direct inspelen op vraagstukken.

Advies en uitvoering

Op basis van ons advies kunt u een onderbouwde keuze maken. Vervolgens zullen wij de uitvoering op ons nemen.

Evaluatie en signalering

Wij evalueren regelmatig en signaleren proactief bij grote veranderingen binnen uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Over ons - cta

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.