Accountantskantoor Stouten & Wijnen nodigt talent uit voor kennismakingsmiddag

Kom je ook naar onze kennismakingsmiddag? Meld je direct aan via dit formulier.


Culemborg 25 juni – Op 18 juli openen wij onze deuren voor talent om kennis te maken met onze organisatie. We nodigen professionals uit het accountancy-vakgebied uit om een middag langs te komen op ons kantoor in Culemborg, om hen te laten ervaren wie Stouten & Wijnen is en wat we in de praktijk doen. De middag is bedoeld voor zowel ervaren accountants en fiscalisten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière, als voor professionals die net de arbeidsmarkt betreden.

Wat kan je verwachten? Inspirerende casussen en een kennismaking met ons team
Op informele wijze geven we een inkijkje in onze werkzaamheden en cultuur. De middag zal bestaan uit een rondleiding, een toelichting op een aantal klantcasussen en de mogelijkheid om met het team in gesprek te gaan. Ook geven de volgende collega’s een impressie van zijn/haar gemiddelde werkdag bij het accountantskantoor:

  • Sjaak de Mooij: fiscaal;
  • Lyan van Breda en Maarten Klaare: controlepraktijk;
  • Brigitte de Wit en Kamal Faradzjow: samenstelpraktijk.

Daarnaast kunnen professionals op een ‘sportieve’ maar informele wijze kennismaken met de collega’s van ons team door een potje met hen te darten of te tafeltennissen. 

Patricia Spithoven-Smits, vennoot bij Stouten & Wijnen: “In ons werkveld heerst het idee dat de enige plek voor accountants bij grote kantoren in de Randstad is. Wij willen laten zien dat accountants ook andere mogelijkheden hebben: we hebben dezelfde kwaliteit, vormen een hecht team met veel aandacht voor iedere professional en hebben een groot en divers klantenbestand. Persoonlijke wensen en een ontwikkelpad dat helemaal aansluit bij de ambities van het individu staan bij ons centraal. Het organiseren van deze middag past perfect bij onze slogan: ‘ervaar het’. Want door het te ervaren, weet je pas echt wat bij je past.”

Praktische informatie
Aanmelden voor de kennismakingsmiddag kan via onderstaand formulier . Het event vindt plaats op 18 juli van 15.00u tot 19.00u op ons kantoor; Stouten & Wijnen accountants in Culemborg.


Adres: Plantijnweg 32B, 4104 BB Culemborg

—-

Over Stouten & Wijnen
Stouten & Wijnen is een gerenommeerd accountantskantoor gevestigd in Culemborg. Sinds 1997 biedt het kantoor uitgebreide diensten aan op het gebied van financiële administratie, fiscaal advies en bedrijfsadvies aan meer dan 400 organisaties. Met een klantgerichte aanpak en diepgaande expertise helpt Stouten & Wijnen ondernemers bij het realiseren van hun financiële ambities. Het kantoor staat bekend om haar persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen, waarbij betrouwbaarheid en inspiratie centraal staan.

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.