Lyan van Breda

Assistent Accountant

 

Sinds 1 oktober 2017 ben ik werkzaam bij Stouten & Wijnen én in de accountantsbranche. Bij mijn vorige werkgever was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daar is mijn interesse gewekt om een spil te zijn tussen bedrijven (directie) en een goede administratie. Op dit moment volg ik de Bachelor Bedrijfskunde aan de Open Universiteit en wil ik me bij Stouten & Wijnen verder ontwikkelen.

Elke dag ben ik gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Scherpte, focus en betrokkenheid bij alle projecten zijn dan mijn drijfveren. Wat dat betreft pas ik perfect bij Stouten & Wijnen! Echt leuk om totaaloplossingen te bieden voor de complexe uitdagingen waar klanten voor staan. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij en blijf hierbij de grenzen opzoeken. Net als in mijn vrije tijd trouwens, letterlijk tijdens het reizen, maar ook tijdens het motorrijden en squashen.

l.vanbreda@stoutenenwijnen.nl