Lucia Garcia Jaramillo

Assistent Accountant

 

Ik ben altijd al goed geweest met cijfers! Na een bijbaantje bij het belastingkantoor van mijn neef was het duidelijk voor mij; ik wilde starten met de opleiding accountancy! Momenteel zit ik in het afstudeerjaar van de opleiding HBO Accountancy. Vanaf november 2016 liep ik stage bij Stouten & Wijnen tot en met april 2017 en dat beviel erg goed. Vanaf de eerste dag was er een klik met mijn collega’s waardoor ik nooit met tegenzin aan een dag begon. Ik ben dan ook blij dat ik nu naast mijn studie nog voor 1 dag per week in dienst ben. Het werk is leuk en afwisselend en ik vind het zo’n meerwaarde dat klanten bij Stouten & Wijnen persoonlijke aandacht krijgen. Wordt er gebeld met een vraag, dan wordt er meteen gezocht naar een oplossing of antwoord.

l.garcia@stoutenenwijnen.nl

Wij hebben onze privacy statement aangepast vanwege de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). U kunt deze hier bekijken

Wilt u maandelijks door ons op de hoogte worden gehouden met het laatste nieuws op het gebied van accountancy?

Dan kunt u zich hier aanmelden