Financiering

“Wilt u meer informatie?
Kijk dan op www.credion.nl”

Toonaangevend en onafhankelijk financieringsadvies 
In de tijden van nu, waarin het lastiger blijkt een financiering rond te maken bij een bank, is het voor u als ondernemer belangrijk om een onafhankelijke partner te hebben die alle zorg uit handen neemt. Stouten & Wijnen en Arjan Staal sloegen per 1 november 2016 de handen ineen en de oprichting van Credion Rivierenland werd een feit. Een win-win situatie voor beide partijen; Stouten & Wijnen breidde haar adviezen uit met specialistische financieringskennis terwijl Arjan met Credion (een op zichzelf staande organisatie die ook samenwerkt met andere accountantskantoren) een thuishaven creëerde voor het hele Rivierenlandgebied.

Arjan: ‘Credion is dé landelijke onafhankelijke financiële adviesorganisatie voor het MKB en is een keten van ruim 45 vestigingen. Vanuit Credion Rivierenland realiseer ik uw nieuwe financiering of een financieel voordeel door uw bestaande financieringen te herstructureren. Ik ben daarbij niet gebonden aan één geldverstrekker maar heb toegang tot alle vormen van zakelijke financiering. Met plezier begeleid ik het hele traject, ik bedenk oplossingen die misschien niet altijd voor de hand liggen en ik wil uw bedrijf vooruit helpen en verbeteren.

Of u nu bancair geld, werkkapitaalfinanciering, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken: Ik regel het voor u!’