Betty de Vries

Controleleider

 

In mijn vrije tijd ben ik sportief, lees ik graag en maak ik mooie reizen, bij Stouten & Wijnen vind je me druk in de weer met cijfermatige informatie. Ik houd van cijfers en het verbinden van mensen. In mijn functie kun je me het beste omschrijven als betrokken, kritisch en nieuwsgierig. Iedere dag opnieuw ben ik gemotiveerd om, met ons team, te werken aan een optimale klanttevredenheid. Op elk gewenst moment wil ik de juiste informatie voor elke klant aan kunnen reiken, dat is mijn grootste uitdaging.

Na de opleiding SPD Bedrijfsadministratie en 10 jaren werken bij Coopers & Lybrand (rechtsvoorganger van PwC) ben ik sinds 2000 werkzaam bij Stouten & Wijnen. Ik mag dus wel stellen dat we als accountantskantoor deskundig en slagvaardig zijn voor de MKB-er op het gebied van ondernemersadviezen, waaronder accountancy, fiscaliteit, HR en interimopdrachten.

b.devries@stoutenenwijnen.nl