Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al 27 jaar ervaring

9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar
9,5

Stouten & Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten & Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA
8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten & Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse

Samenwerking Credion: Toonaangevend financieringsadvies

In de tijden van nu, waarin het lastiger blijkt een financiering rond te maken bij een bank, is het voor u als ondernemer belangrijk om een onafhankelijke partner te hebben die alle zorg uit handen neemt.

Stouten & Wijnen en Arjan Staal sloegen per 1 november 2016 de handen ineen en de oprichting van Credion Rivierenland werd een feit. Een win-win situatie voor beide partijen; Stouten & Wijnen breidde haar adviezen uit met specialistische financieringskennis terwijl Arjan met Credion (een op zichzelf staande organisatie die ook samenwerkt met andere accountantskantoren) een thuishaven creëerde voor het hele Rivierenlandgebied.

Credion is niet gebonden aan één geldverstrekker maar heeft toegang tot alle vormen van zakelijke financiering. Met plezier begeleiden wij het gehele traject en bedenken we oplossingen die misschien niet altijd voor de hand liggen.

Of er nu bancair geld, werkkapitaalfinanciering, equity en/of crowdfunding nodig is om uw doelstelling te bereiken: We regelen het voor u.

Uw partner

Stouten & Wijnen staat u bij in uw financiële bedrijfsvorming en stelt op maat financieringsadvies op voor uw onderneming. Als u tussendoor vragen heeft of er iets verandert in de haalbaarheid dan spelen we hierop in. Zo kunt u weer verder en hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Samen komen we verder, wij doen waar wij goed in zijn en u plukt hiervan de vruchten voor uw onderneming.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij u als financieringsadvies geven? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder. U kunt ons bereiken via onderstaande contactbutton of via ons telefoonnummer.

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.