Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al 27 jaar ervaring

8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten & Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse
9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten & Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA
9,5

Stouten & Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV

Inzicht in de waarde van uw (toekomstige) bedrijf

Geen risico lopen dat u te weinig krijgt tijdens de verkoop? Of dat u te veel betaald voor uw toekomstige bedrijf? Stouten & Wijnen zorgt hiervoor. Als buitenstaande partij staan wij geheel los van het bedrijf, emotionele waarde wordt buiten beschouwing gelaten. Onze specialisten bepalen de waarde van het bedrijf. Zo wordt het best mogelijke resultaat bereikt.

Voor betekenisvol bedrijfsovername advies komt u naar Stouten & Wijnen.

Ondersteuning door bedrijfsovername advies

Wij willen u tijdens de bedrijfsovername complete steun bieden. We gaan met u zoveel gesprekken aan als nodig om zo tot de gewenste overdracht te komen. Onze adviseurs willen graag van oprechte betekenis voor u zijn.

Samenwerking Credion: Toonaangevend financieringsadvies

De kans vergroten op het verkrijgen van financiering voor de bedrijfsovername? Wij bieden u toonaangevend en onafhankelijk financieringsadvies.

Stouten & Wijnen en Arjan Staal sloegen per 1 november 2016 de handen ineen en de oprichting van Credion Rivierenland werd een feit. Een win-win situatie voor beide partijen; Stouten & Wijnen breidde haar adviezen uit met specialistische financieringskennis terwijl Arjan met Credion (een op zichzelf staande organisatie die ook samenwerkt met andere accountantskantoren) een thuishaven creëerde voor het hele Rivierenlandgebied.

Credion is niet gebonden aan één geldverstrekker maar heeft toegang tot alle vormen van zakelijke financiering. Met plezier begeleiden wij het gehele traject en bedenken we oplossingen die misschien niet altijd voor de hand liggen.

Uw bedrijfsovername adviseur

Wij geven u inzicht in de kansen en risico’s die komen kijken bij bedrijfsovername. We begeleiden u graag tijdens het gehele proces. Neem gerust contact met ons op. We leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.