Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al 27 jaar ervaring

9,5

Stouten & Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV
8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten & Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse
9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten & Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA

Gestaag groeien met slim financieringsadvies

U heeft groeiplannen. Ambitie. En vooral zin!

Dat zien we graag. Ondernemerschap moet gestimuleerd worden, maar ook gefinancierd….

Dat laatste valt vaak tegen in de praktijk. Banken zijn niet erg happig en eisen onderbouwde plannen, tot in de kleinste details.

Onze bedrijfsadviseurs denken graag met u mee. In een persoonlijk gesprek ontdekken wij samen:

  • wat u precies wilt realiseren en hoe u dit kunt bereiken;
  • wat de mogelijke juridische, fiscale en financiële gevolgen van uw plannen zijn;
  • welke financieringsmogelijkheden er bestaan;
  • wat uw strategie en ideaalbeeld voor de toekomst zijn.

Daarbij houden we ook rekening met uw persoonlijke situatie. Uw privé doelstellingen zijn minstens zo relevant in het financieringsvraagstuk.

Ruim 120 geldverstrekkers tot uw beschikking

Het regelen van de juiste financiering is niet eenvoudig. Banken stellen hoge eisen en zijn vaak niet erg investeringsbereid. Daarom kijken wij verder dan banken alleen.

Hoe?

Door samen te werken met de landelijke adviesorganisatie Credion. Zo hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk aan geldverstrekkers. Ruim 120 in totaal.

Dus niet alleen banken.

Hierdoor is vaak meer mogelijk, dan u in eerste instantie zou denken. Zo kunnen wij die gewenste financiering vaak wél voor u realiseren.

Gedegen advies bij fusie en overname

Eén van de meest spannende gebeurtenissen voor een ondernemer?

Een fusie of overname.

Er komt zoveel bij kijken. De juridische, fiscale en financiële impact is enorm. Niet te vergeten: de persoonlijke impact. Op u en alle medewerkers.

Wat de achterliggende reden ook is: een fusie of overname moet vlekkeloos verlopen. Onze bedrijfsadviseurs begeleiden u in het hele traject. We hebben al vele malen mogen adviseren bij overnames en fusies en kennen alle haken en ogen.

Daarnaast zijn we op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Niet onbelangrijk bij zo’n grote stap!

Wij behoeden u voor veelgemaakte fouten en geven u bovenal de rust en het vertrouwen.

Stouten & Wijnen: ondernemersadvies op maat

Accountantskantoor Stouten & Wijnen is al 22 jaar actief in de regio Midden-Nederland. Wij mogen inmiddels meer dan 400 mkb-bedrijven adviseren. Onze bedrijfsadviseurs zijn stuk voor stuk betrokken mensen met kennis van cijfers én ondernemen.

Wij treden op als uw rechterhand in ondernemerschap. Wij kijken en denken met u mee. Of het nu gaat om een overname, belastingadvies of een jaarrekening: onze adviseurs zijn er voor u.

Wat u écht verder helpt?

Een bedrijfsadviseur die uw bedrijf, branche en regio door en door kent. Daarom zijn wij minimaal 4 keer per jaar op het kantoor van onze klanten te vinden. Zo leren wij u en uw onderneming goed kennen.

Wij geloven in persoonlijk contact. U heeft dan ook een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hij of zij is uw sparringpartner voor alle financiële en fiscale vraagstukken én heeft visie op ondernemerschap.

Heeft u de ambitie om te groeien en uw ondernemersdromen waar te maken?

Neem dan vandaag nog contact op met één van onze bedrijfsadviseurs.

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.