Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al 27 jaar ervaring

8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten & Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten & Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA
9,5

Stouten & Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV
9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar

Wanneer is het opstellen van een jaarrekening verplicht?

Het opstellen van een jaarrekening is niet voor iedere ondernemer verplicht. Eenmanszaken en vof’s mogen zelf het besluit maken of een jaarrekening noodzakelijk is voor het bedrijf. Echter, kiezen vele ondernemers er toch voor om een fiscaal verslag op te stellen.

Grotere ondernemingen zijn verplicht om een jaarrekening op te stellen. Daarnaast zijn deze ondernemingen verplicht de jaarrekening bij de KVK te deponeren en is het voor sommige bedrijven noodzakelijk dat de jaarrekening goedgekeurd wordt door middel van een controleverklaring.

Een jaarrekening geeft inzicht in uw onderneming

Een jaarrekening is meer dan een aantal cijfertjes. De jaarrekening maakt namelijk ook duidelijk hoe uw organisatie ervoor staat. Het geeft een duidelijk overzicht van welke onderdelen van uw bedrijf er goed voor staan en waar nog winst te behalen valt. Dit maakt een jaarrekening een meerwaarde voor uw bedrijf. Nadat Stouten & Wijnen voor u de jaarrekening heeft opgesteld nemen wij deze samen door en delen wij onze inzichten en adviezen.

Controle van jaarrekeningen

Het controleren van jaarrekeningen kan door het uitvoeren van een accountants controle. Uit de accountantscontrole blijkt of de jaarrekening een juist beeld geeft van de financiële positie van uw onderneming. Stouten & Wijnen voert accountantscontroles uit voor (middel)grote ondernemingen en non-profit organisaties.

Is uw jaarrekening gecontroleerd? Dan ontvangt u van ons de controleverklaring waarin onze accountants een onafhankelijke mening geven. Aan de hand van de controleverklaring kunnen aandeelhouders, leveranciers en banken belangrijke beslissingen nemen met betrekking tot uw organisatie.

Betrokken accountants

Ons team van betrokken specialisten staat voor u klaar om uw jaarrekening voor u op te stellen. Door interesse en regelmatig contact begrijpen wij uw ondernemersbehoefte. Met hart en ziel werken wij bij Stouten & Wijnen dagelijks mee om de plannen, wensen en dromen van onze relaties in vervulling te doen gaan.

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Het is van groot belang om constant inzicht te houden in uw financiële situatie. Stouten & Wijnen helpt u graag hierbij. Neem hieronder contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.