Accountant Culemborg - Head

Accountant Culemborg

 • Al 27 jaar ervaring
 • +400 bedrijven geholpen
 • Wij werken met alle boekhoudpaketten

Lees meer

Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al 27 jaar ervaring

9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar
8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten & Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten & Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA
9,5

Stouten & Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV

Wanneer heb ik een accountant nodig?

Afhankelijk van de grootte van de organisatie kan dit voor zich spreken. Bij ondernemen komt namelijk ook stukje administratie kijken. Als ondernemer zijnde bent u immers verplicht om ook uw BTW-aangifte te doen. Daarnaast is het belangrijk om goed inzicht te hebben in de financiële positie van uw bedrijf. Maar de vraag rest, wanneer heb je nu eigenlijk een boekhouder of accountant nodig?

Accountant Culemborg - Tekst

Wettelijk verplicht!

Een bedrijf met meer dan 50 medewerkers, een netto-omzet hoger dan 12 miljoen euro of een balanstotaal groter dan 6 miljoen euro is volgens de wet controleplichtig. Dit betekent dat de jaarrekening van het bedrijf gecontroleerd moet worden door een openbaar accountant. Wanneer uw bedrijf controleplichtig is, is het wettelijk verplicht om dit door een accountant te laten doen. Een boekhouder heeft deze bevoegdheid namelijk niet.

Gebrek aan tijd en kennis

Daarnaast kan een gebrek aan tijd of de complexiteit van de boekhouding een overtuigende reden zijn om ervoor te kiezen om uw administratie uit te besteden aan een financieel professional. Een accountant komt hiervoor in aanmerking. De accountants van Stouten & Wijnen adviseren niet alleen op het gebied van administratie, maar geven ook advies op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Zo kunt u uw onderneming tot een nog grotere hoogte brengen.

Accountancy diensten

Accountantskantoor Stouten en Wijnen in Culemborg biedt verschillende accountancy diensten aan. Wij zijn de specialist voor middelgrote en grote bedrijven op het gebied van accountancy. Onze accountancy diensten bestaan onder andere uit:

 • Het controleren en beoordelen van uw jaarrekening
 • Het samenstellen van uw jaarrekening
 • Het afgeven van controleverklaringen
 • Geheel of gedeeltelijk verzorgen van de financiële administratie
 • Fiscaal advies
 • Bedrijfsadvies

Stouten & Wijnen dé accountant in Culemborg

Bent u op zoek naar een écht betrokken accountant in Culemborg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij uw wensen om te kijken of wij de geschikte betrouwbare partner zijn waar u naar op zoek bent!

Onze accountants beschikken niet alleen over de juiste kennis maar zijn ook te allen tijde op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en beschikken over de nodige vergunningen.

Als u kiest voor een accountant in Culemborg dan kiest u voor Stouten & Wijnen

 • Sterke regionale partner
 • Breed scala aan accountancy diensten
 • Altijd een passend advies op maat
 • Persoonlijke aanpak
 • Minimaal 4 keer per jaar werken wij op locatie

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Accountant Culemborg

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste accountant partner in Culemborg, met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.