Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al 27 jaar ervaring

9,5

Stouten & Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten & Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA
9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar
8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten & Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse

Stouten & Wijnen

Stouten & Wijnen is een betrokken accountantskantoor in de regio Culemborg. Wij helpen u en uw organisatie graag verder en denken met u mee. Als een betrokken partner weten wij wat uw ondernemersbehoefte is en adviseren wij u bij al uw vraagstukken. Door 4 keer per jaar op locatie te werken leren wij uw onderneming kennen en weten wij wat er speelt. Daarnaast zorgen wij voor een vast aanspreekpunt, die ervoor kan zorgen dat u:

  • Grip heeft op de cijfers;
  • Uw jaarrekeningen en accountantsverklaringen op orde heeft;
  • Goed voorbereid bent op veranderingen, fusies en/of overnames;
  • U klaar bent voor de toekomst.

Het team van Stouten & Wijnen bestaat uit 17 proactieve en deskundige specialisten. Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan de verschillende vraagstukken van onze klanten. Ons team is te omschrijven in de volgende 7 termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Daarnaast beschikken onze accountants niet alleen over de juiste kennis maar zijn ze ook ten alle tijden op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en beschikken zij over de nodige vergunningen.

Onze Werkwijze

Om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren maken wij gebruik van de volgende werkwijze. Wij beginnen altijd met een kennismaking. Hiermee bouwen wij een persoonlijke relatie op met u en uw bedrijf. Na de kennismaking voeren wij een branchescan uit om erachter te komen wat uw sterke- en verbeterpunten zijn.

Hierna inventariseren wij uw vraagstukken zorgvuldig. Dit doen wij minimaal 4 keer per jaar op locatie. We weten precies wat er binnen uw organisatie speelt en kunnen direct inspelen op elke situatie.

Vervolgens komen wij met een advies, waardoor u onderbouwde keuzes kan maken. Wij nemen de uitvoering van uw keuzes op ons en evalueren regelmatig. Daarnaast signaleren wij proactief bij grote veranderingen binnen uw bedrijf.

Dé accountant bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een accountant? Wij zijn werkzaam in de omgeving van Tiel, Culemborg, Nieuwegein, Houten en Geldermalsen. Ons gespecialiseerde team zal optreden als uw rechterhand in financiën en ondernemerschap en u volledig ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij maken graag kennis met u en uw onderneming!

Veelgestelde vragen

Is overstappen lastig?

Overstappen naar ons is heel makkelijk. Wij werken met alle boekhoudpakketten en nemen de overstap graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business. Door afspraken tussen accountants zal er een soepele dossieroverdracht plaatsvinden bij een overstap.

Wat is Online Samenwerken?

Via online samenwerken kunt u aangiften en jaarstukken accorderen. Daarnaast kan er samengewerkt worden voor het aanleveren van input. Een efficiënte manier voor overzicht en inzicht.

Welke diensten bieden jullie?

Naast accountancy bieden wij fiscaal advies, bedrijfskundig advies en financieringsadvies. Een totaalpakket om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pas ik wel bij Stouten & Wijnen?

De kernwaarden waar wij voor staan, laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Bent u die ondernemer met groeiambitie en kunt u zich vinden in de bovenstaande termen? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Wat zijn jullie tarieven?

Elke onderneming heeft haar eigen grootte en uitdagingen, waardoor één tarief niet mogelijk is. Wat wij wel bieden is transparantie in onze tarieven. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Op zoek naar een echt betrokken accountant?

Als enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden wij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.