Bij Stouten & Wijnen Accountants, gevestigd aan de Plantijnweg in Culemborg, wordt dagelijks hard meegewerkt om de plannen en dromen van relaties in vervulling te doen gaan. Het accountantskantoor zorgt hierbij voor een sterk gefundeerde basis als vertrekpunt… En dat al 20 jaar lang! 

Waar Stouten & Wijnen eerder werd opgericht door Co Stouten en Jan Wijnen, zijn het tegenwoordig Co en Patricia Spithoven die samen met een groep enthousiaste medewerkers en fijne relaties deze mijlpaal weten te bereiken. Dat mag gevierd worden! Een enerverende middag in Het Huis van de Stad staat op het programma met een inspirerende talk van auteur en innovator Menno Lanting onder het genot van een hapje en een drankje.

Op Stouten & Wijnen Accountants kun je bouwen. Het bedrijf staat voor vertrouwen, verantwoordelijkheid en het geven van nieuwe inzichten. Ook op maatschappelijk vlak worden deze kwaliteiten graag ingezet. In plaats van geschenken verzocht Stouten & Wijnen genodigden van de jubileummiddag een donatie te doen aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Het accountantskantoor wil op deze manier wat betekenen voor de kinderen Rive (10) en Jaivy (3), beiden hebben taaislijm ziekte.